Patrik Fordell

Patrik Fordell är Lic. Certifierande NS/NLP Trainer (2010+2012), Lic. ACMC Meta-Coach (2009), Certifierad i Själv-Förverkligande Psykologi (2012) (Unleashing Vitality, Potentials, Creativity och Leadership) samt Meta-Master Practitioner (2007). Är även med i Master Trainer-programmet i ISNS.

Patrik har arbetat med NLP sen 2005 på olika sätt och Neuro-Semantik sen 2009, skakade liv i NLP-föreningen 2008-2009 tillsammans med Eva Hols, har varit styrelsemedlem, ordförande och Regional Director för NS-Institutet sen 2009 med ett kort uppehåll 2014.

Patrik har utbildat Neuro-Semantiker sedan 2010 och har tillsammans med Anders Wallin utbildat många av de Meta-NLP Practitioners och Meta-NLP Master Practitioners som finns i Sverige och är den enda svenska Neuro-Semantics Trainer som får utbilda alla kurserna i Själv-Förverkligande Psykologi (Unleashed). Anders och Patrik ingår i en mycket liten grupp Tränare som utbildar Meta-Masters internationellt.

Patrik arbetar till vardags som Verksamhetsledare för 2 LSS-boenden i Järfälla samt driver eget företag med fokus på utvecklingsarbete av individer och organisationer.

Kontaktuppgifter: 
Hemsida: www.self-actualisation.se
E-post: patrik@organicgrowth.se