Om Michael Hall

Dr. Michael Hall, Executive Director of International Society of Neuro-Semantics.
Dr Michael Hall har en doktorsgrad i Psykologi och fokuserade på semantik och språket inom fyra olika terapiformer (NLP, RET, Reality Therapy, Logoterapi). Han har en Master inom klinisk psykologi och han har även en Mastergrad i biblisk litteratur och språk.

Michael är en visionär kraft i NLP och Neuro-Semantik och arbetar idag över hela världen som tränare, samtidigt som han fortsätter att forska och utveckla modeller inom Coaching, Ledarskap, Kommunikation och Själv-förverkligande psykologi. Han studerade och modellerade förmågan att ta sig upp igen vid motgångar (eng. Resillience) vilket resulterade i Meta-States modellen, en modell som beskriver hur vi tänker om våra tankar och har tillstånd om våra tillstånd.

Tillsammans med Bob Bodenhamer skapade han fältet Neuro-Semantics som kompletterar och vidareutvecklar mycket i NLP.

Michael Hall har skrivit över 40 böcker inom NLP, Neuro-Semantics och Meta-Coaching. Han har publicerat över 100 artiklar och räknas som en av världens främsta NLP Tränare.

Michael bor i Grand Junction i Colorado (USA). Han har besökt Sverige vid två tillfällen för att utbilda i Coaching Mastery, senast 2010.

För artiklar och mer information om Neuro-Semantics, Meta-Coaching mm besök Neuro-Semantics internationella sida www.neurosemantics.com