Skandinaviska Institutet för Neuro-Semantik

Skandinaviska Institutet för Neuro-Semantik är en icke-vinstdrivande förening för utbildade Neuro-Semantic NLP Trainers, Meta-coacher och Practitioners i Skandinavien (Sverige och Norge).

Institutet är den skandinaviska grenen av International Society of Neuro-Semantics (ISNS).

Föreningens styrelse består av:

Ricard Olsson är föreningens Ordförande. 
Ricard är Lic. Meta-Coach utbildad av Dr. Michael Hall. Certifierad Meta-Master Practitioner utbildad av Patrik Fordell och Anders Wallin samt har certifikat i Unleashing Vitality och Potentials plus mycket mer. Ricard arbetar som tillförordnad Säljchef, utbildare och executive Coach på ett Internationellt företag i Stockholm.

Henrik Schalén är föreningens kassör, Regional Director (representant för MCF i Sverige) och kontaktperson gentemot ISNS. Henrik är Lic. Meta-Coach utbildad av Dr. Michael Hall. Har gått Meta-Master Practitioner för Patrik Fordell och Anders Wallin samt har certifikat i Unleashing Vitality och Potentials plus mycket mer. Henrik är även Läkare och Psykiatriker.

Niklas Daver är ordinarie styrelseledamot.
Niklas är Lic. Meta-Coach och Lic. Neuro-Semantic NLP Trainer utbildad av Dr. Michael Hall. Niklas är egenföretagare och har lång erfarenhet av utvecklingsarbete med individer, ledare och organisationer på alla nivåer. Niklas är också författare till boken ”Ditt bästa jag, oftare” – en grundbok i NLP på svenska.

Patrik Fordell är ordinarie styrelseledamot och webbansvarig.
Patrik är Lic. Meta-Coach och Lic. Neuro-Semantic NLP Trainer utbildad av Dr. Michael Hall. Patrik har utbildat Neuro-Semantiker sedan 2010 och har tillsammans med Anders Wallin utbildat många av de Meta-NLP Practitioners och Meta-NLP Master Practitioners som finns i Sverige och är den enda Svenska Neuro-Semantics Trainer som får hålla alla kurserna i Själv-Förverkligande Psykologi (Unleashed).
Patrik arbetar till vardags som Gruppchef inom Socialförvaltningen i Järfälla.