Marie Jansson Demski

Marie Jansson Demski, Lic. Meta-Coach (ACMC) sen 2010, Certifierande NS/NLP Trainer (utbildad 2015 av Dr. L. Michael Hall i Brasilien)

Jag arbetar med det som jag tycker är allra roligast; att hjälpa människor med deras personliga utveckling. Det gör jag huvudsakligen som personlig coach men även som föreläsare och gruppcoach.
Tillsammans skapar vi förutsättningar för dig att nå dina förändringar och önskade resultat. Med hjälp av fantastiska frågor, kreativitet och övningar upptäcker du nya möjligheter och styrkor hos dig själv.

Det är viktigt att du känner dig trygg när du kommer till mig. Att ta ansvar, du för dina beslut och handlingar och jag för coachingprocessen, är också viktigt. Om vi dessutom kan ha roligt, vara modiga och kreativa så blir våra möten helt fantastiska!

Exempel på arbetslivserfarenheter: kundansvarig säljare av elektronikkomponenter till Sveriges industri, lärare, organisatör av sport och kulturevenemang, ekonomiassistent, telemarketing av kurser och konferenser, receptionist och fotbollstränare/grundare av fotbollsklubb.

Specialiteter: personlig utveckling, motivation och stresshantering.
Textilgatan 31, Hammarby Sjöstad, STOCKHOLM
Mobil: 070 570 570 86 76
www.coachontheroad.se marie@coachontheroad.se